Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gjellerupsdr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om | Gjellerup Sdr.

Om;

Velkommen til Gjellerup Sdr. Svømning.

Klubben tilbyder svømmeundervisning til både børn og voksne – og alle har mulighed for at være med, nybegynder som øvede. Meget af undervisningen foregår gennem leg, fordi vi tror på, at man nemmere lærer at svømme, hvis man har det sjovt. Sommersæsonen foregår i de opvarmede bassiner på Friluftsbadet i Hammerum, mens vintersæsonen afvikles i Herning Svømmehal. Vi vægter det sociale fællesskab højt både mellem svømmerne og forældrene – således har vi bl.a. altid kaffe på kanden på Friluftsbadet, mens børnene har undervisning i sommersæsonen ligesom vi afholder en hyggelig juleafslutning i Herning Svømmehal i vintersæsonen. Det sociale fællesskab er med til at gøre børnene trygge.

 

Bestyrelse

Vi er alle frivillige og dvs. at vores arbejde i svømmeklubben er ulønnet og foregår i vores fritid. Vi er drevet af tanken om sunde fællesskaber med plads til alle børn og unge. Vi er drønstolte af vores lille klub, som vi mener kan noget særligt. Leg, venskaber, færdigheder, aktivitet og trivsel.
Christina Rungwald Laursen

Christina Rungwald Laursen

christina@rungwald.com

Maria Louise Munk Schmidt

Maria Louise Munk Schmidt

Helle Vesterbæk Andersen

Helle Vesterbæk Andersen

helle@proc.dk

Trænerstab

Stine Saaby

Freja Elling Enevoldsen

camilla knudsen

camilla knudsen

Hjælpeinstruktører

Ungehjælpere

Eline Sophia Bunch Kjærsgaard

Sophia Amalie Munk Johannesen

Andrea Buus Kjærgaard Kristensen

Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

9 + 8 =