Se (tryk) her; Gjellerup Sdr. 150 år

Reserver allerede nu lørdag d. 16. november 2019

Se mere info her;

Jubilæumsopvisning-info

Orientering om 16. november og billetsalg

Har du/I ønske om at sidde til bords sammen med andre, som du har aftalt at mødes/feste med. SÅ send endelig en mail, hvor mange, I er samt navn på dem, du gerne vil sidde med (med mindre, du bestiller det samlede antal billetter samlet). Mail sendes til horytter@gmail.com

Jubilæumsfest-info

Vores jubilæumsboble, som består af Jette og Bent Ole Hvid, Helle og Ole Rytter, Ulrik Jespersen, Mette og Ole Krogslund, Louise Knudsen og Susanne Thinggaard er godt i gang med at kreere en fantastisk dag, hvor vi skal kigge 150 år tilbage..

  • en forrygende eftermiddag er ved at blive planlagt med gymnastikgalla, memory lane og om aftenen en sjov fest, hvor du kan møde gamle skytte-, gymnastik, folkedanser, atletik og svømmevenner.

Lørdag d. 11. maj afholdt vores skytteafd. første del af vores jubilæumsår på de udendørsfaciliteter i i Fastrup (Fastrupvej 10) – Gjellerup Sdr. S.G. & I – opstod jo af 18 unge skytter, der grundlagde foreningen i 1869. Se mere her;

Åbent skydning

Har du kendskab til sjove historier, ligger inde med billeder eller andet udstyr, så kontakt os, så vi kan få det hele med, når vi fejrer jubilæet – Kontakt os:

15 + 11 =