Gjellerup stillede som den eneste forening med hele 3 herrehold.

Formiddagen startede med 2. Division herrekonkurrencen. Inden dagens konkurrence lå GS 3. hold (Hold 13) på en flot 2. Plads. Udfaldet efter konkurrencen blev også, at Gjellerup forsvarede deres flotte 2. Plads. Svendborgs 2. hold vandt fortjent guldet foran GS Rytterne.

Sidst på eftermiddagen kom vi til 1. Division. Her havde Gjellerup både første- (Serie 1) og andetholdet (Liga) med.

Begge hold lavede nogle flotte konkurrencer og begge hold forsvarede deres pladseringer fra 1. Runde DM.
Liga endte på en flot femteplads. Holdet består primært af en masse unge knægte, som alle venter en stor fremtid. De to trænere Eske og Lasse er tilfredse og glæder sig til det videre arbejde næste sæson i Gjellerup.

Serie 1 som er seks gange Danske Mestre og to gange Nordiske Mestre viste igen klassen og nuppede endnu en titel med hjem til Gjellerup. Drengene er yderst rutinerede og fyrede en konkurrence af med rigtig stor sværhed.
Det skal blandt andet nævnes, at Kristoffer Krüger på banen udførte et spring som tangerede Danmarks rekorden i sværhed. 2,90 point for et spring. Virkelig stærkt!

Om en uge skal det store slag slåes, hvor selve DM Finalen afvikles i Brøndby Hallen. Vi glæder os til en stor dag og ønsker at vise god TeamGym på Sjælland.

På billederne ses de tre hold samt de 5 instruktører, der er omkring Hold 1 og LIGA. Der er i øvrigt et stort og bredt samarbejde i mellem de tre hold og en af successerne i Gjellerup Sdr. TeamGym-afd. er, at man samarbejder på kryds og tværs og finder det bedste frem i gymnasterne. Derudover er der også en speciel holdånd på holdene – hvilket konkurrencehold, du går på eller om gymnasten går på Serie 3 – så er der altid god og social samvær, opbakning og fællesskab – også sammen med pigerne fra Øvede og Elite Piger.