Vore senior- og juniorhold i gymnastikhold prøver at holde gymnasterne “i ilden” ved at lave online træning, quiz, opfordringer og kontakter til holdene. Læs videre.. for dette er for alle, om du skyder, laver gymnastik, svømmer, spille bold etc….

Det er fantastisk at opleve, hvordan mange gymnaster tager imod dette og udfolder sig sammen med instruktørerne på stuegulvet derhjemme. Hvor er vi privilegeret, at vi lever i et land, hvor IT og bredbånd gør det muligt 🙂

Til mange af de yngre børnehold tilgår der mails fra instruktørerne – omkring, hvad man kan øve sig på derhjemme; stå på hænder op af dør, vejrmøller, armbøjninger, katete, “tudse”, kolbøtter i sengen eller på en underlagt på gulvet, yoga med Motor-Mille, morgengymnastik med Hr. Skæg, Kristian etc. – find det på DR.DK

Noget alle kan være med til, er, at gå en rask tur – og det kan alle være med til – er du medlem af vores facebookgruppe – kan du se det her;

https://www.facebook.com/groups/gjellerupsdrsgi

Og ellers er der gode forslag her;

Her er forslag til en frisk gåtur;

Her er forslag til en frisk gåtur;

  1. Besøg Den Hvide By i Birk – kig/print her; https://www.visitherning.dk/herning/se-og-oplev/attraktioner/birk – scroll ned, så kan man printe arket over Den Hvide By i Birk.
  2. Besøg Gjellerup Kirkegård, kig på de gamle arkiverede gravsten til højre for kirken, se den smukke stenskulptur af Erik Heide fra de 4 verdenshjørner og se, om du kan lure, hvad der er kendetegnende for skulpturen. Gå over vejen og nyd skovkirkegården nord for præstegården – nyd stilheden og respekter gravfreden.
  3. Tag en plastikpose med og saml affald – gør noget godt for miljøet og dig selv 🙂
  4. Download Geocaching-appen og gå ud og find sjove ting i nærområdet. Hvis ikke selv, du har interessen, vil du snart blive grebet af det og dine børn vil elske det. Det kunne også være Pokemoner, I jagter.
  5. Der er masser af stier i vores dejlige Hammerum-Gjellerup-område og til jer, der kommer udefra – findes der sikkert masser af uoplevede stier og fortove også.
  6. Har man bil, kan man køre til Momhøje, Præstbjerg, Løvbakkerne Naturcenter og bruge nogle af de fantastiske faciliteter, der er der – bla. er der nogen steder diskgolf, “tarzanbaner” og selvfølgelig masser af stisystemer.
  7. Stisystemer i Herning Kommune; https://trafik.herning.dk/trafik/by-og-friluftskort