Årets unge hjælpere;

Der har været mange om buddet, nogle top seje kandidater… I år går prisen til tre drenge, nemlig: Andreas Blæsbjerg, Johannes Jakobsen og Mathias Engberg, de fortjener meget denne pris. de er hjælpere på Turbo2 og gode til at håndtere drengene. De står gerne selv for træningen, når hovedlederne har meldt afbud. Drengene giver en ekstra hånd som slæbere til opvisning, er smilende, venlige og hjælpsomme oghar højt humør og møde motiverende og topklar til træning, og sørger for gode gymnastik oplevelser.


Årets lederpokal;
Går i år til Kristian Agergaard-Carlsen. Kristian er virkelig en foreningsmand! – Han tilbyder gerne sin hjælp til stort og småt., Kristian er hovedleder og har været forældrehjælper. Han har også ansvaret for alle GS redskaber i Hammerum-Gjellerup Halln. Han har stået for Turbo-træf -i en tid, hvor drenge-gymnastikken har det svært, der formået du at samle hele 42 friske og glade drenge i 0-1. klasse. Kristian har en positiv tilgang og siger ALTID JA! – Gjellerup Sdr. Gymnastik er super glade for at have dig med på holdet!!

GS Fidus;
I år vil vi gerne fremhæve en person, som vi vil kalde årets: GS Fidus – nemlig: Alberte Nørgaard. TAK for hendes hjælpende hænder i foreningen. Hun sprang til som 2022 instruktør for vores dygtige Ynglinge piger, til trods for hun allerede havde sagt ja også som instruktør for Øvede piger-holdet. Og selvom hun lige nu går på Ollerup Højskole, så sender hun stadig opslag, beskeder, klipper musik og holder fanen høj hos Gjellerup Sdr. og vi glæder os SÅ meget til, at du kommer hjem til os og Midtjylland igen. Alberte er en ener, en GS Fidus.