Årets leder 2024: Bastian Fabricius.

Bastian; du er virkelig en Gjellerup Sdr.´s forenings-mand! – og det er altså fra hjertet og helt ud i fingerspidserne… Du har været GS-gymnast som barn og ung, og i mange år- og heldigvis stadigvæk og en meget vellidt GS-instruktør for vores senior herrer. Du har et drive for at få vores forening til at glide, når du altid gerne tilbyder din hjælp til stort og småt; det kan fx være at hjælpe til som videomand, musik-mixer, afvikling af opvisninger, og sidst men ikke mindst: ja, så smurte du lige 125 boller meget sent til sidste seniorfest i efteråret, da du mente, de mange gymnaster havde godt af noget fast føde i kroppen….

Vi er super glade for at have dig med på holdet!! Og tak for så mange år. Du får SÅ meget velfortjent denne GS-lederpokal. TAK Bastian.

Årets unge-hjælpere 2024: Eda Celik, Laura G. Krogstrup, Laura N. Jakobsen og Thea Søgaard. -fra Spring / Rytme 2. klasse.

Kære Thea, Eda, Laura og Laura: I fortjener meget denne pris. I har alle 4 taget et enormt ansvar i forbindelse med træningerne. I står for opvisningsserien, og påtager jer alle slags opgaver. I er imødekommende, smilende og omsorgsfulde. I komplimenterer hinanden godt, og løfter i flok en stor og vigtig opgave.

I er nogle top seje GS-piger. TAK til jer alle 4!!!!

Årets GS-Fidus 2024: Lærke Nygaard Berthelsen

Lærke: Du er SÅ gennemført en Gjellerup Sdr. front foreningskvinde. Du har været gymnast og kær instruktør hos os i mange år. Du stiller dig til rådighed for andre hold, hvis der skulle opstå sygdom, og de mangler en instruktør. Du følger op på tingende, giver konstruktivt feedback. Du finder en playliste hvis Y-pigerne mangler. Du har i mange år hjulpet til på vores årlige sommergymnastikskole. Du kommer først, kommer altid – vi kan regne med dig! Og dit fantastiske humør smitter og sætter store og gode aftryk for os alle i GS.

Og ikke nok med det, du er sørme også i front for Gjellerup Sdr.s Svømmeafd.

TAK Lærke.