KnytSammen-ugen er nu veloverstået og i Gjellerup Sdr. S.G. & I har vi haft 45 frivillige AKTIVER til at hjælpe med små opgaver i madteltet, holde opsyn med hoppeborge, sættes telt op, tages telt ned, dækkes bord og mange forskellige ting af 2-5 timers varighed og der er plads til alle til disse opgaver. Sammen med 260 andre frivillige fra de andre 4 idrætsforeninger samt cykelklubben og KnytSammen-udvalget har I været med til at løfte dette års byfest til en rigtig god oplevelse for ca. 2.000 borgere, der har deltaget i byfestens aktiviteter i løbet af ugen. Alle kan tage del i disse opgaver og det er rigtigt sjovt at være sammen med andre og få en god snak med en, du kendte eller lærer at kende. Der er plads til alle i disse opgaver også dem, der ikke “tilhører” en forening. Kontakt os endelig, hvis du har lyst til en opgave – og det kan også være en opgave, der ikke lige vedrører KnytSammen-ugen.

1.000 TAK til jer, der gav en hånd med og som byder jer til, når vi spørger. Det er så vigtigt i foreningerne, at vi ikke skal bruge tid og kræfter på at lede efter gode hænder til ovenstående opgaver og i værste fald som bestyrelsesmedlem selv skal tage opgaven. Så bliver der færre timer til bestyrelsesarbejdet, som jo gerne skulle udvikle idrætsforeningerne, så de hele tiden fylder med tiden, laver nye tiltag og får nye gode kræfter engagerede til at tage del i foreningslivet.

Vidste du, at overskuddet fra KnytSammen-ugen går tilbage til idrætsforeningerne herude, så vi kan være med til at give to rutschebaner til Friluftsbadet i Hammerum, sende gymnaster med bussen til Vesterlund-weekenden, købe snorkeludstyr til svømmerne, sende børneskytter til konkurrencer, samle penge sammen til den nye udvidelse til Hammerum Hallen, så vi kan få endnu bedre faciliteter at boltre os på og mange mange flere ting, kan der blive råd til og det er du med til at være en del af, når du kontakter Gjellerup Sdr. S.G. & I og siger JA til en opgave, vi gerne vil have udført. TAK for din hjælp og 1.000 TAK til alle jer, der allerede har sagt JA og har gjort, at vi nu er i mål med at finde de frivillige hænder, der skal til den kommende KnytSammen-uge i uge 34.

Kontakt, hvis du gerne vil sælge lodsedler eller står på standby-liste, hvis vi får afbud fra KnytSammenugens frivillige hænder, eller bare har lyst til en opgave ifm. KnytSammen-ugen i år eller næste år; Jeg vil gerne hjælpe med KSU eller andre opgaver.