Grundet de nye anbefalinger fra Statsministeren/Sundhedsstyrelsen har vi valgt at aflyse alle aktiviteter og træninger i Gjellerup Sdr. S.G. & I – på alle tre idrætsområder;

Skydning

Gymnastik

Svømning

Vi følger myndighedernes anvisninger, dvs. vi starter op igen, når idræts-Danmark starter op.

Der vil sikkert være nogen af jer, der spørger ind til, om der vil blive refunderet kontingent for de sidste uger af vintersæson – og det har vi besluttet, at det gør vi ikke – i og med, at vi har har omkostninger til instruktører, lokaler, kurser etc – og vi vil også gerne kunne tilbyde hold og aktiviteter efter Covid-19 har sluppet sit tag i Danmark. Nogen har allerede betalt ind til sommergymnastik – og vi er stadig positive omkring, at vi kan komme i gang med dette – formentlig dog først ultimo april / primo maj. Skulle det vise sig, at der ikke lukkes op før sommerferien, vil alle, der har indbetalt få sommerkontingentet retur.  Vi håber dog – at dette ikke bliver nødvendig og at vi også får startet sommersvømning og -skydning op.

Hold jer ajour på vores hjemmeside og facebook.

Vi ved godt, at der er nogle hold, der ikke har fået diplomer og medaljer. Vi finder en løsning på dette, når vi er kommet på den anden side af denne situation.