Det blev til en flot bronzemedalje til Senior Herrer i Drammen, Norge til TeamGym Nordiske Mesterskaber 2019. Holdet præsterede på højeste niveau på både bane og i trampet, men måtte se sig slået på rytmeserien, hvor både Oslo og Brommagymnasterne, der blev nr. 1 og 2 havde bedre score. Nye regulativer og krav til rytmeserien var ikke blevet formidlet rettidigt ud til de danske hold, som deltog i konkurrencerne. TGA, Århus, som også deltog på herresiden fik en 4. plads.

Efter at have sundet sig over, at det ikke rakte til guld denne gang, kom smilet frem igen hos gymnasterne og deres instruktører – de er klar igen og efter en lille pause – er de tilbage i arbejdstøjet igen, for at gøre klar til forårets konkurrencer; Forbundsmesterskaberne samt Danmarksmesterskabet; Final Four. Der skal nok komme mere guld til Gjellerup Sdr. 

 

 

 

 

STORT TILLYKKE til Herrerne, I lavede en flot konkurrence, der var kamp om pladserne. I er stadig verdens bedste TeamGym-gymnaster set med Gjellerup Sdr. briller!

På guldholdet fra Oslo deltog Morten Ormstrup, som tidligere har været gymnast og instruktør i Gjellerup Sdr. Gymnastikafd. – og på Greves damehold, som fik en 4. plads var Emilie Mogensen repræsenteret. Emilie træner med sammen med Serie 1-2 Herrer fra Gjellerup Sdr.