Der kom GULD hjem til Gjellerup Sdr. S.G. & I igen med dette prægtige Herre-hold, som igen formåede at sætte nye standarder og højder inden TeamGym. Ingen tvivl om, at Gjellerup Sdr. har et tog, der kører og viser, hvad man som hold og sammenhold kan drive det til. ET STOR TILLYKKE med GULDMEDALJEN. Alt jeres slid, møjsomhed, umage og træning samt, det at man kan stå sammen har vist sig i en medalje af GULD.

STORT SKULDERKLAP til instruktører, gymnaster, supportere og andet godtfolk omkring holdet! I er bare gode og seje! 6. gange i træk og i alt 7 gange på 11 år… det er unikt og flot!

Se og hør dette link og kommentarer; – det siger alt om holdet og deres indsats for at hive den 7. GULD-medalje hjem til Gjellerup Sdr. S.G. & I og Heden; https://www.facebook.com/DRSporten/videos/1768817333161745/?fref=gs&dti=274444659387257&hc_location=group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse gæve gutter er i dag lørdag d. 2. juni draget til Brøndby for at generobre Danmarksmesterskabet i TeamGym-gymnastik for 6. gang i træk. Siden de blev Forbundsmestre i lørdags i Randers – er der blevet finpudset og tunet ind – så alle i Brøndby-hallen og bag skærme og resultater kan få sig en rigtig god oplevelse af fantastiske, finurlige, unikke, skønne og mesterlige spring, rytme og sammenhold. Vi ønsker jer alle en rigtig god konkurrence og tror på, at I kan lave en fremragende, enestående og fabelagtig konkurrence og opvisning. Vi følger og er bag jer!
Følg med her senere i dag; – Herrerne går på gulvet kl.. 18.45
https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/dm-teamgym-2018
Resultater vises her; https://live.sporteventsystems.se/score/WebScore/1560