Vil du være en del af fællesskabet i Gjellerup Sdr.s skytte, gymnastik og idrætsforening, har du her på siden mulighed for at give dig tilkende.
Som frivillig og træner får du blandt andet – nye bekendtskaber – gode oplevelser med børn/unge mennesker – og mange gode timer i sportens tegn.

Ungehjælper:

Er du mellem 11 og 14 år og har du lyst til at bruge lidt af din fritid sammen med andre unge mennesker og en masse søde og sjove børn, så meld dig som unge hjælper i Gjellerup Sdr.s skytte-, gymnastik- og svømme-afdeling. Du vil få mange gode og udfordrende oplevelser med fra trænergerningen.

Hjælpe træner:

Er du 15 år eller derover og brænder du for skydning, gymnastik og svømning – så meld dig her. Trænergerningen vil give dig mange gode og udfordrende oplevelser. Du vil deltage i at planlægge træningerne og være med til at sørge for det hele forløber planmæssigt. Vi glæder os til at have dig med på holdet.

Træner/instruktør:

Vil du være en del at træner staben i Gjellerup Sdr.s idrætsafdelinger? Brænder du for en af de tre sportsgrene og har du lyst til at give noget af glæden ved skydningen, gymnastikken og svømningen videre til nogle af vore mange idrætsudøvere? Så meld dig her. Du vil indtræde i en stor træner stab i en meget veldrevet og velrenomret forening. Vi glæder os til at byde velkommen på holdet.

Forældre hjælper:

Vil du være forældre hjælper i Gjellerup Sdr. S.G.  & I, så meld dig her. Som forældre hjælper vil du fungere som “praktisk hjælp” fx. med opstilling af spring- og svømmebaner, små administrative opgaver, hjælpe med lege, oprydning efter træning, have en ekstra hånd til de børn, som endnu ikke er helt trygge ved at gå til skydning, gymnastik og svømning.

Frivillig:

Vi har altid brug til ekstra hænder til mange forskellige opgaver; fastelavnsfest, opvisning, KSU (Knytsammen – vores byfest i området)-opgaver i KSU-ugen, opdatering af hjemmeside, sponsorkontakt og mange flere spændende opgaver. Alle opgaver er beskrevet og man er altid 2-5 til udføre en given opgave og der er næsten altid, én der kender til opgaven i forvejen med mindre, det er dig, der har fået en ny og god idé, vi skal prøve i Gjellerup Sdr. S.G. & I og så finder vi nogen, du kan udføre opgaven med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt os på info@gjellerupsdr.dk

Med venlig hilsen

Gjellerup Sdr. S.G. & I