I begyndelsen af juli tog disse dygtige og prægtige gymnaster og instruktører afsted til Dornbirn i Østrig for at deltage i den 16. Gymnastrada, hvor 20.000 gymnaster deltager fra mange forskellige lande. Danmark sender ca. 1.000 deltagere og i de seneste tre Gymnastrada er Gjellerup Sdr.´s hold blevet inviteret. Gymnastrada kaldes også verdens største landsstævne og byder på de mange holds opvisninger samt landeaftener og FIG-Galla-aftener. Alle Gjellerup Sdr.-gymnasterne var inviteret til at vise deres flotte opvisningsprogram til FIG-Galla-opvisningerne – en kæmpesucces med udsolgte pladser og øredøvende klapsalver.  Gymnaster og instruktører har sagt, at det har været en fantastisk oplevelse – de har set meget spændende og inspirerende gymnastik, men også vist deres til andre og det var stort at lave opvisning for udsolgte opvisninger samt publikummer, som fandt de danske opvisninger så gode og bevægende, at der kæmpe klapsalver og opvisningssteder, hvor taget nærmest lettede ved den gode stemning.

Gymnasterne betalte selv for turen og tjente også penge ved salg af kage, vin, oprydning og mange flere ting samt, at de indsamlede sponsorer til deres Gymnastrada-t-shirt – 1.000 TAK til Flemming Efterskole, Bjergsnæs Efterskole, KPC, St. Ballegaard, JM Skovservice og Landbruget Holmsgaard ApS, som var med til at give et bidrag.

Nu er gymnasterne kommet hjem – og er på en velfortjent lille sommerferie – for mange af dem starter sæsonen dog allerede op igen om 14 dage. Serie 1 Herrer skal til at forberede sig på at skulle til Norge til november og forsvare sit 3. Nordiske Mesterskab – Pigerne skal gøre sig klar til en ny spændende sæson. Første træning er for pigerne; Fortræning pigehold mandag d. 19/8-2019 samt d. 26/8-2019 i H-G Hall´ns hal 2 kl. 19.30-22.00. Både Ynglinge (også tilbud til de piger, der ikke har lyst til at gå til udtagelse), Øvede og Elitepiger træner sammen i uge 34 og 35. Udtagelse 31/8-2019 kl. 10.00 i H-G Hall´ns hal 2. For Herrerne, som ikke allerede er udtaget til Nordisk Mesterskabs-brutttotruppen er der opstart for alle mandag 19/8-2019 kl. 19:00-22:00 samt torsdag den 22/8-2019 kl. 18.00-20.00 og snarligt herefter vil de endelige hold blive inddelt. Piger, der træner på TeamGym-niveau er velkomne til at træne sammen med Serie 3 Herrer.

Se flere fotos på instagram #gjellerupsdr – gjellerup_sdr – gs_elitepiger samt facebooksiderne; gjellerupsdrsgi/ og gjellerupsdr/