Vore gymnastik-herrer, deres instruktører og supportere er gjort af et særligt stof…de kan noget med at stå sammen, øve sig, støtte hinanden, nørde i teknikker, finde på nye høje standarder, ville gymnastikken, glæde sig over gymnastikken og sprudle, når man kan det, så kan man blive Danmarksmesterskabet i TeamGym for Senior Herrer for 7. gang i træk.

https://www.aoh.dk/artikel/nyt-guld-til-gjellerups-gyldne-gymnaster

https://www.dr.dk/sporten/oevrig/alle-gode-gange-tre-seniorhold-springer-sig-til-titlelforsvar-ved-dm-i-teamgym

Nu venter der for de fleste gymnaster et lille pust, inden turen går til Østrig til Gymnastrada 2019 i juli – og så kan det måske blive til en lille sommerferie, inden drengene igen skal i arbejdstøjet, hvor Nordisk Mesterskab i Drammen i Norge venter til november 2019.

Et KÆMPESTORT TILLYKKE til verdens bedste TeamGym Herrer 🙂

 

Se alle konkurrencerne på dette link. Herrerne kommer til sidst i programmet.

https://www.dr.dk/tv/se/streaming-til-dif-tv/streaming-til-dif-2/dm-i-teamgym-2019-seniorer-direkte-fra-broendby-hallen

Lille tillægsinput;

Lørdag d. 1.6. tog en større forsamling gymnaster, instruktører og supportere til Brøndby Hallen, hvor DM i TeamGym afholdtes. Det er efterhånden 12. gang, Gjellerup Sdr. SeniorHerrer deltager i dette mesterskab og ikke mindre end 8 gange har gymnasterne stået med guldmedalje om halsen – i lørdags var 7. gang i træk – og gymnastikdrengene gjorde det i fin og suveræn stil. En baneomgang, som var niveauet højere end det de samme gymnaster vandt det Nordiske Mesterskab med for halvandet år siden blev vist i Brøndby Hallen. 3.000 tilskuere havde fundet vejen til hallen og taget var tæt på at lette, når Gjellerup Sdr.´s Herrer gik på gulvet og lavede araber flik miller, skruer med triple salto, whip flik, lukket fuld half, piruetter, katete, håndstand, krydret med små rytmiske finurligheder. I særdeleshed holdets sidste baneomgang, som er deres signatur, skød med hagl til konkurrenterne. Udover at vinde Danmarksmesterskaber er gymnastikdrengene med til at højne niveauet og sætte nye standarder indenfor TeamGym-gymnastikken, så den aldrig bliver kedelig at se på. Gymnaster, instruktører og supportere fejrede en rigtig god aften i Brøndby i mens deres lokale forening fejrede den lokale hal; Hammerum-Gjellerup Hall´n´s 50 års jubilæum. Der fløj hilsner over Storebælt via facetime, messenger, instagram, snapchat og facebook. I den næste måneds tid træner drengene på et lavt niveau til trods for, at mange af dem skal deltage i Gymnastrada i Dornbirn i Østrig sammen med Gjellerup Sdr. Elite Piger i anden uge af juli. Gjellerup Sdr.-holdene er inviteret med til Gymnastrada for 3. gang og det er en stor ære at deltage i verdens største gymnastikopvisning. Gymnasterne skal endvidere lave opvisning til arrangementets store gallaaften; FIG-Galla lørdag aften, hvor kun de ypperste af de ypperste hold deltager. Til august går gymnasterne igen i træningslokalerne for alvor, for så skal der trænes til de kommende Nordiske mesterskab i TeamGym i Drammen i Norge, hvor Gj. Sdr. Herrer for 3. gang i træk skal forsøge at genvinde det Nordiske Mesterskab.