Igen i år har vores dygtige instruktørboble og gymnastikudvalg lavet et stort og fantastisk aktivitetskatalog af masser af muligheder for jer, der gerne vil gå til gymnastik, få jer rørt, få sved på panden, være sammen, mødes, være fælles, blive dygtigere, gå en tur, danse, ramme plet og meget meget mere.

Vi glæder os til at starte op igen efter sommerferien og lægge et mærkeligt, tamt og stille forår bag os.

Holdoversigt2020-21

BEMÆRK, AT DER ER ÆNDRING TIL HOLDOVERSIGTEN. PILATES STARTER FØRST I UGE 37, DA DORTHE LIGE VIL HAVE ET EKSTRA KURSUS MED I WEEKENDEN I UGE 36 OG HOLDET ER I DANSESALEN OG IKKE I GYMNASTIKSALEN!

I FOLDEREN, DER KOMMER UD, VIL DER ENDVIDERE STÅ, AT ZUMBA, TIRSDAG ER FRA KL. 17.00 TIL 19.00 – DET ER KUN TIL KL. 18.00. ZUMBA FOREGÅR OGSÅ I DANSESALEN. 

FOLDEREN kommer ud i jeres postkasser i Hammerum-Gjellerup-området i uge 33 og du kan også se den her;

Folder 2020-21

MEGET VIGTIG INFO ER;  at vi følger de retningslinier, som myndighederne anbefaler i forhold til Covid19-situationen. Dvs., der kan forekomme træningstid, hvor vi må bruge xx antal minutter til rengøring. Såfremt, der skulle opstå en Corona 2-periode kan vi være nødsaget til aflysninger, hvis myndighederne foreskriver dette. Vi er dog allerede i tænkeboks til alternative muligheder/aktiviteter, hvis vi skulle havne i en lignende situation – det håber vi ikke!