Springsikker

Sikkerhed er afgørende for både gymnaster, instruktører og foreninger, der arbejder med springgymnastik. Som Springsikker Forening er sikkerheden med garanti i top!

Hvad er Springsikker forening?

Sikkerhed er afgørende for både gymnaster, instruktører og foreninger, der arbejder med springgymnastik. Som Springsikker Forening er sikkerheden med garanti i top!

En af de åbenlyse årsager er, at foreningerne ønsker at sikre, at de opfylder de ypperste sikkerhedskrav som udbydere af springgymnastik. Og som Springsikker Forening skal de ansvarlige instruktører eksempelvis have gennemført en Springsikkeruddannelse.

5 parametre er i fokus i en Springsikker Forening:

  1. Ansvar og opgaver i ledelse og bestyrelse
  2. Kompetencer hos instruktører
  3. Redskaber, faciliteter og fysiske rammer
  4. Engagement i springtræningen
  5. Sikkerhed i springtræningen

Hvert parameter har et overordnet kvalitetsmål. Der er også tydelige krav til, hvad der skal udføres i praksis – og hvem der er vigtige at inddrage i arbejdet.

Alle springholdsgymnaster vil fra sæsonen 2017/18 få udleveret vor Springsikker Folder: https://gjellerupsdr.dk/springsikker-forening/springsikker-folder-til-gymnaster-og-foraeldre/

Se mere på: http://www.bevaegdigforlivet.dk/springsikker/for-foreninger/hvad-er-en-springsikker-forening

I Gjellerup Sdr. S.G. & I; Gymnastikafd. arbejder vi ud fra dette dokument – ikke kun i Springsikker-regi, men i alle henseender omkring gymnastikken;

Springsikker forening og håndbog Gj. Sdr. Gymnastikafd.

Se folder

Springsikker folder til gymnaster og forældre

Folder, som vi Gjellerup Sdr. S.G. & I Gymnastikafd. har fået udarbejdet, som vi afleverer til alle springhold.

Vores målsætning er, at vi fra 2020 kan sikre, at alle springhold – også helt ned til 3-4 års alderen har min. 1 instruktør, der har en Springsikker-uddannelse.