Vesterlund-weekenden er for de gymnaster, der går på Minijunior- og Juniorholdene samt Spring Ekstra 2.-7. kl., Spring Rytme 3 og Spring Rytme piger hold og weekenden foregår den 22.-23. januar 2022.
Det koster ca. 275,- -300,- at deltage i weekenden og der betales særskilt (er altså ikke en del af kontingentet) for denne weekend ved deltagelse. Indbydelse/tilmelding kommer via mail, på hjemmeside og facebook ultimo oktober/primo november.
Det er vigtigt for gymnasterne at deltage i denne weekend, for det er der mange serier læres og pudses af til forårets opvisninger.
Vi kører i bus til Vesterlund Efterskole lørdag formiddag og der medbringes madpakke.  Derefter vil efterskolen stå for fortæring til afhentning af forældre søndag formiddag kl. 11.00, hvor gymnasterne ved en lille mini-opvisning viser, hvad de har lært. HUSK; INGEN  FOLDEMADRASSER eller man skal selv fragte dem til Vesterlund Efterskole.
Tilmelding: Gå ind under Gymnastik menuen i toppen af www.gjellerupsdr.dk – vælg Holdoversigt og find holdet, som du eller dit barn går på – går hun f.eks. på Minijuniorpiger – så vælges Minijuniorpiger – Deltagelse i Vesterlund weekend. Når du så trykker på den knap, skal du bruge dit login og password til at komme videre ind for at tilmelde og betale. Vedlagt en lille vejledning og  er det helt umuligt at tilmelde sig – så ring Pia – 29 78 58 20

Tilmelding-på-et-hold-i-Gjellerup-Sdr

Husketing til weekenden:
Madpakke, vand
Sovepose og underlag – INGEN FOLDEMADRASSER
Gymnastik/træningstøj
Tandbørste og evt. håndklæde og shampoo til dem, der går i bad.
Lidt snolder/chips/sodavand/juice til lørdag aften.
Weekenden foregår på Vesterlund Efterskole, Vesterlundvej 33, 7323 Give.
Der er ca. 150-200 gymnaster, der deltager i denne weekend og der er altid minimum 2 nattevagter under weekenden, har du lyst til at være en del af denne gruppe, så kontakt os endelig; – skriv i Bemærkninger, hvad du har på hjerte – om det er noget med mad, allergi, har du lyst til at være nattevagt, etc. – du skal lige skrive, hvad din kontakt omhandler.

FÆLLESSKAB – OG GODE OPLEVELSERNår du går på gymnastikhold i Gjellerup Sdr., bliver du en del af et stort fællesskab. Mange hold deltager i den traditionsrige tur til Vesterlund.Se mere om vore hold og tilmeld dig på:http://gjellerupsdr.dk/gymnastikafd/holdoversigt/

Slået op af Gitte Engberg i 10. september 2017

Kontakt os

14 + 7 =