Vores seniorafd.; Elite Piger og Serie 1-2 Herrer er inviteret til Gymnastrada 2019 i Dornbirn i Østrig;

Gymnastrada er verdens største internationale gymnastikstævne som afholdes hvert 4. år – man kalder det også gymnastikopvisningens OL. Mere end 20.000 gymnaster fra 50 lande deltager i dette stævne, hvor der er fokus på samvær, opvisning, galla og frem for alt gymnastik.

Man skal inviteres til at deltage i dette stævne og det er 4. gang Gjellerup Sdr. S.G. & I´s Serie 1-2 Herrer samt Elite Piger inviteres til at vise deres opvisninger. Derudover er holdene også opfordret specielt til at deltage i lørdagens FIG Galla-aften, hvor det ypperste af det ypperste gymnastik vises og anerkendes. Vi er rigtig stolte af at skulle repræsentere de danske farver samt, at Gjellerup Sdr. S.G. & I er en del af dette store gymnastikevent. Vi er meget stolte over, at Gjellerup Sdr. S.G. & I igen skal repræsentere de danske og midtjyske farver og instruktørerne er i gang med at forberede en flot opvisning – til trods for, at de pt. også står i forårsgymnastikopvisningerne og herre-siden er ved at gøre klar til forårets Danmarksmesterskab i TeamGym, hvor mesterskabet skal forsvares for 7. gang i træk.

Turen koster ca. 8.000,- per gymnast og derfor samler gymnasterne fælles sammen, så de kan reducere beløbet. Mange af gymnasterne er studerende og pengene er små – men gymnastikken lever STORT i deres hjerter, så derfor sælger de f.eks. kage og vin til gymnastikevents, hjælper til stævner og så laver de en sponsortrøje, hvor det er muligt at tegne et sponsorat på for enten 2.500,- eller 5.000,- – Hvis du er interesseret i at købe vin (1 fl. for 50,-), have et logo på deres trøje, så skriv til os her; Gymnastrada2019 Så kontakter vi dig snarest.