Bestyrelsen arbejder på højtryk – lige nu kommer der hele tiden nye retningslinjer, og det der meldes ud i dag, kan se anderledes ud i morgen…I morgen vil alle gymnaster modtage en uddybende mail med generel information.

Bemærk at der er indendørs træning for de hold, der har fået / får direkte besked fra instruktørerne.Tak for jeres forståelse. Har i spørgsmål herom, henviser vi til vores hjemmeside, hvor i kan finde mailadresse til holdets kontaktperson;

Gymnastik kontakt | Gjellerup Sdr.

scroll ned og så finder du, hvem, der er kontaktperson for det hold dit barn eller du går på.

Retningslinjer for indendørs idræt er klar fra Kulturministeriet.

“ Bemærk, at det i de endelige retningslinjerne fremgår, at børn og unge under 18 år omfatter unge til og med 17 år – og ikke til og med 18 år, som vi tidligere har meldt ud.

Med virkning fra onsdag den 21. april gælder følgende for indendørs idræt:Indendørs idræt på tværs af alle idrætter er tilladt for børn og unge til og med 17 år og for voksne over 70 år.

For børn og unge til og med 17 år gælder et forsamlingsforbud på 25 personer. Der er ikke krav om coronapas.

For voksne over 70 år gælder et forsamlingsforbud på 10 personer. Der er krav om coronapas.

Der er ikke krav om coronapas for trænere og evt. nødvendige voksne.

For udendørs idræt gælder følgende:Der gælder et forsamlingsforbuddet på 50 personer for udendørs idræt.Forsamlingsforbuddet omfatter alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten dvs. udøvere, trænere, dommere mv.

Forældre, tilskuere og andre er tilladt til udendørs idræt, så længe det samlede forsamlingsforbud på 50 personer overholdes.

Voksne over 18 år desværre må væbne sig med tålmodighed lidt endnu, men går alt efter planen, vil også de kunne tage del i idrætsfælleskabet indendørs fra den 6. Maj