lørdag d. 1. juni kl. 18.05 trækker vore konkurrenceherrer igen i gymnastikdragterne. Det vil i så fald være det 13. DM, de deltager i – og 7. gang, hvor de skal forsvare Danmarksmesterskabet.

Siden guldet blev vundet til de indledende runder i Randers for 14 dage siden, har drengene igen været i gymnastikhallen og trænet og øvet endnu mere – de ved, de skal have en høj barriere for at kunne slå nogle af de bedste TeamGym-gymnaster i Danmark. De bedste to til Danmarksmesterskabet går videre til Nordisk Mesterskab i november i Norge og der er Gjellerup Sdr. Herrer forsvarende nordiske mestre for 3. gang, hvis de bliver i mellem de bedste to på lørdag – og det gør de!

Vi ønsker masser af gode piruetter, katete, håndstand, 4 triple salto … til vore fantastisk dygtige gymnaster og endnu mere energi til deres instruktører, som skal coache gymnasterne igennem denne konkurrence og masser af hård hud i hænderne til de supportere, der tager med til Brøndby, når vi andre bliver i Hammerum og fejrer hallens 50 års jubilæum.

I er simpelthen de bedste og vi ved, at I gør det bedste!

Kan du ikke være med på lægterne i Brøndbyhallen – kan du følge DR´s streaming af konkurrencen her;

https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/dm-teamgym-2019