Velkommen

til Gjellerup Sdr. Skydning

Gjellerup Søndre Skyttegruppe er en af de ældste skytteforeninger her i landet. Foreningen startede i 1869, hvor man skød i Fastrup, der hvor skydebanen ligger i dag. Foreningen er hjemmehørende under den nye landsdelforening DDS MIDT og derved også under DE Danske Skytteforeninger, samt at foreningen også er med under Dansk Skytte Union. Det er mest riffelskydning der skydes i foreningen, hvor vi om vinteren skyder i Hammerum Hallen hver Tirsdag aften, hvor der skydes på 15m, men der kan også skydes 10m luftskydning, en skydediciplin der er hjemmehørende under DSU. Foreningen deltager i to turneringer, hvoraf den ene er landsdækkende under DSU og den anden er en landsdelforenings turnering under DDS MIDT på 15m.

Vores sommersæson starter

Onsdag d. 17 April 2024 kl: 18.30

Der skydes hver Onsdag til sidst i September.

Vores skydebane er beliggende på Fastrupvej 10, syd for Hammerum, hvor der skydes på 50m og 200m, hver Onsdag aften, her er foreningen også med i to turneringer på 50m. Skydningen foregår under overdækkede standpladser, så der kan skydes i al slags vejr og der er et tilhørende opholdslokale, som er opvarmet, hvor der kan købes kaffe, øl og sodavand. Udover turneringerne deltager foreningen også i ca. 14-15 skydestævner i løbet af året, hvor alle har mulighed for at deltage, de fleste stævner skydes her under DDS MIDT og enkelte af stævnerne er på landsplan. I vintersæsonens start, er foreningen også med i den landsdækkende skoleskydning for alle 5 klasse elever, der afholdes af De Danske Skytteforeninger i samarbejde Med Dansk Skoleidræt. Der skydes på hold a 4 elever og der må gerne deltage alle de hold det er muligt at lave i hver klasse.

De bedste hold mødes i en landsdelsfinale, hvor der skydes om Guld, Sølv og Bronze, samt at de 2 bedste hold forsætter til landsfinalen i Skoleskydning der foregår i Vingsted, hvor der skydes om store pengepræmier, til skoleklassen hvorfra de vindende hold kommer fra. Der kommer matriale om skoleskydning ud i klasserne fra foreningen i September. Når man bliver juniorskytte, er der mulighed for at deltage i Projekt “ung” under Landsdelsforeningen DDS MIDT, hvor man mødes med andre unge fra andre skytteforeninger, til fælles træning og social samvær, under kyndig instruktion fra erfarne trænere. Det er aldrig forsent at begynde at skyde, da der altid findes en skydeklasse der lige netop passer til dig og din skydefærdighed. Så mød op på skydebanen og vi er dig behjælpelige med instruktion og gevær.

Vel mødt til alle.

“Skydning er idræt for alle i alle aldre – Vel mødt”

Riffelskydning er en sportgren for alle

Vidste du at:

  • Skydning er en sportgren for HELE familien – både mor, far, piger, drenge og bedsteforældre.
  • Du kan gå til skydning i Gjellerup Sdr. når du er fyldt 7 år.
  • Du bliver bedre til at fokusere og koncentrere dig, når du går til skydning.
  • ALLE kan lære at skyde – også selvom du er voksen, og aldrig har haft en riffel i hånden før.
  • Skydebanerne ligger ved siden af den lille gymnastiksal i Hammerum Hallen
  • Vi skyder hvert tirsdag fra kl. 18.30
  • Vi afholder firma-arrangementer, polterabends og andre events – Kontakt Erik Paarup 22 98 67 18

Der er ALTID instruktører tilstede til at hjælpe alle nye og gamle skytter. 1. tirsdag i hver måned har vi ÅBENT HUS – ta´ en ven med, som kan skyde gratis.

Se mere her; Skyttepamplet

Kontigent

Børn/Junior:  Halvårlig: 300 kr.  /  Helårlig: 500 kr.

 Voksen:       Halvårlig: 400 kr.  /  Helårlig: 700 kr.

Riffel: Vintersæson

Tirsdag: Børn/Junior/Senior/Åben/Veteran Fra kl.18.30 — 21.30 I Hammerum Hallen

Riffel: Sommersæson

Onsdag: Alle aldre. Fra kl. 18.30 Fastrupvej 10 syd for Hammerum

Der kan skydes 3 gange uden betalt medlemskab.

Kontakt

Erik Paarup

Formand – tlf: 22 98 67 18

Det her er Erik, han er formand i skytteudvalget. Derudover er han instruktører og laver mange forskellige ting i skytteafd. Han har været i Gjellerup Sdr. i over 40 år og det er ikke uden grund, han bliver kaldt Mr. Skydning i vores område. 

STEVEN VESTERGAARD MATHIASEN

Udvalgsmedlem

Steven er medlem af vores skytteudvalg, han skyder og deltager i stævner og vinder en del medaljer til foreningen. Han hjælper med mange opgaver i skytteafdelingen.

Michael Kofoed Schou

 Udvalgsmedlem

 Michael har været medlem af Gjellerup Sdr. Skytteudvalg en del år. Han skyder selv og deltager i stævner samt Michael hjælper med salg af ammunition, vejledning og instruktion, når du kommer forbi. Derudover giver Michael en hånd med til alle de andre opgaver, der i skytteafdelingen.

Kim Højbjerg Larsen

Udvalgsmedlem – tlf 22 37 96 08

Kim hjælper dig også med at skyde – og han skyder også selv, ligesom Erik, Dorde og Torben. Kim har en datter Thea, der også går til skydning. Kim er udover  skytteudvalgsmedlem 0gså økonomiansvarlig for skytterne.

Dorde

 

Dorde er kæreste med Erik og hun følger med ham til skydning og hjælper med at sælge ammunition og tæller skuddene sammen. Dorde er også selv skytte.