…. disse flotte, skønne, prægtige, stærke, rytmiske, springagtige unge gutter og deres fantastiske team tager til Drammen torsdag d. 7.11 – for at forsvare deres nordiske mesterskab i TeamGym i herrerækken på lørdag d. 9.11.

Kan du ikke være med på lægterne i Drammen Hallen, så kan du se med her;

https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/nm-teamgym-2019?fbclid=IwAR0_sj9d1qXp_6WCke91GzHyVIhIxJmHv-Sz6VEPPSEJQfLSgMCHeS3hUHM

Herrerne har siden sommerferien trænet det bedste, de kunne, de har kreeret, finjusteret og -pudset, de har fundet på finurligheder, sat barrieren højere (den plejer at få et nøk opad til hvert mesterskab :-)) og så har de givet alt, hvad de har i sig, som topper lørdag eftermiddag. Samtidigt har nogen af dem været ude og finde sponsorer til turen, så den enkelte gymnast ikke har skulle tænke så meget økonomi.

1.000 TAK til vore NM Sponsorer;

Vesterlund Efterskole, Flemming Efterskole, Vedersø Idrætsefterskole, Brejninggaard Efterskole, Bjergsnæs Efterskole, Bøvling Idrætsefterskole, BGI Akademiet, CC Fliser, St. Ballesgaard, HHG, Balle Musik- og Sportsefterskole fordi, I har været med til at give arbejdsro til truppen.

KÆMPESTORT HELD OG LYKKE, PØJ, PØJ og GOD KARMA til jer gymnaster, instruktører og crew omkring holdet. Vi følger jer på sidelinien.