… vi har vore idrætsforeninger, lokalsamfundet og fællesskabet OG Knyt Sammen – hvor vi i uge 34 mødes ved bækken og hygger os – og er med til at lave et lille fint overskud, der går tilbage til de 5 idrætsforeninger; HIF (fodbold), Hauge (håndbold) Gjellerup KFUM (bordtennis, volleybold, badminton og tennis), Sport92 (fitness, squash og spinning samt Motion & Kultur (seniorer)) og Gjellerup Sdr. S.G. & I. Faktisk har Knyt Sammen givet ca. DKK 50.000,-  per år til hver af de fem foreninger. Hver forening stiller med ca. 45 frivillige i løbet af ugen til oprydning på pladsen, opsyn med hoppeborge, opsætning og nedtagning af telte, betjening i madteltet og baren og mange flere opgaver, så derfor, har vi brug for den hjælp.

Kig på dette ark og se opgaverne – 17 af de 45 opgaver er allerede besatte – vi har blot bruge for 28 mere hjælpende hænder til opgaver på ca. 2-4 timer.

KnytSammenopgaver – opdateret 23-2-2020

Når du siger JA – skal idrætsudvalgene ikke bruge unødvendig tid på at lede efter ledige hænder til opgaverne – i værste fald selv besætte opgaverne – de kan bruge tiden på at udvikle og drive foreningerne. Når du siger JA, er du med til at gøre noget godt for lokalsamfundet, for dine børn, unge mennesker og andet godtfolk, der benytter foreningerne. Når du siger JA, siger du også JA til et nyt netværk, fællesskabet, en sjov opgave (som du måske har lyst til at gøre igen næste år 🙂 Når du siger JA, er det GULD værd for foreningerne!

Læs mere her omkring Knyt Sammen og hvorfor, det er vigtigt, at du siger JA!, når vi spørger 🙂

Vær en del af Knyt Sammen